Veckans produkt Thermarest NeoAir Venture

Thermarest uppfann det självuppblåsande liggunderlaget för över 40 år sedan och fortsätter att hela tiden utveckla konceptet med luftfyllda liggunderlag. Årets stora nyhet är NeoAir Venture som kombinerar låg vikt, liten packvolym och ett väldigt attraktivt pris. Den unika konstruktionen med över 100 isoleringsceller ger mer än dubbelt så bra isolering som i en vanlig luftmadrass…

Thermarest uppfann det självuppblåsande liggunderlaget för över 40 år sedan och fortsätter att hela tiden utveckla konceptet med luftfyllda liggunderlag.

Årets stora nyhet är NeoAir Venture som kombinerar låg vikt, liten packvolym och ett väldigt attraktivt pris. Den unika konstruktionen med över 100 isoleringsceller ger mer än dubbelt så bra isolering som i en vanlig luftmadrass utan att addera packvolym eller vikt.

Ett Venture tar inte mer plats ihoppackat än en vattenflaska och väger 620 gr i Regularstorlek. Venture är 5 cm tjockt och finns i fyra storlekar från Small till Large för att passa olika behov och personlängder och kostar från 800 kronor.