H&M hyllar legendarisk häst med ridkollektion

Nästa vecka släpper H&M sina nya ridkläder - denna gång för att hylla den legendariska hopphästen All In som hoppat hem flera internationella guld för den svenska hoppryttaren Peder Fredricson.

H&M släpper ännu en kollektion med ridkläder – den här gången för att hylla den framgångsrika hopphästen H&M All In, som reds av landslagsryttaren Peder Fredricson fram till i år då han pensionerades. All In har varit med och tagit guld på både VM- och OS-nivå och anses av många vara en av världens mest framgångsrika hopphästar. Peder Fredricson har tillsammans med landslagskollegan Malin Baryard Johnsson varit med och utformat kollektionen, som säljs under varumärket ”All In Equestrian”. 

Kollektionen släpps officiellt i slutet av november i samband med Sweden International Horse Show och kommer då att säljas både i popup-butik på Friends arena samt i H&M:s egna digitala kanaler på tolv olika marknader i Europa, inklusive Sverige. 

– All In är verkligen en legend och det är så vackert att se att hans namn lever vidare i och med det här initiativet. Jag är väldigt stolt över att vara en del av den här resan tillsammans med mina lagkamrater, där vi som professionella ryttare får möjlighet att dela med oss av våra erfarenheter när vi har designat All In Equestrian, säger Peder Fredricson. 

H&M har sedan många år tillbaka sponsrat det svenska hopplandslaget och meddelar att de under 2024 kommer att utrusta deltagarna i Global Champions League (GCL), en internationell laghoppningstävling. 

Kollektionen består av tävlings- och träningskläder, bland annat en tävlingskavaj. En mysig stallflece och en dunväst syns också på pressbilderna. 

– Vårt mål är att föra samman sport och mode på ett helt nytt sätt, och genom ett tätt samarbete med vårt breda community så vet vi att det finns ett stort intresse för ridkläder som är mer tillgängliga gör alla, säger Petra Leijon af Burén, Managing Director på All In Equestrian. 

Kollektionen täcker in kläder för träning och tävling, både för barn och vuxna. Foto: Pressbild
[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="33423" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]