Ny teknologi gör att en sovsäck fungerar året om

Varför ha flera sovsäckar när det räcker med endast en? Big Agnes har nu löst problematiken med olika temperaturer, vilket för att deras nya teknologi kommer fungera oavsett tid på året.

Varför köpa fler sovsäckar beroende på säsong? Det är något som Big Agnes har klurat på och nu kommit fram till en lösning.

Istället för att köpa flera olika sovsäckar, exempelvis en för sommar och en för vinter, har företaget nu tagit fram en smart lösning som de själva kallar 3in1. Som namnet antyder är det en sovsäck som använder sig av lager-på-lager-principen, vilket gör att den är användbar oavsett tid på året.

Enligt Big Agnes själva kan ytterfodralet användas varma sommarnätter. Den är lätt att packa och tar minimalt med plats. Innersovsäcken är en ”Sidewinder”-modell, alltså för de som gärna sover på sidan. Men den fungerar också för rygg- eller magpositionerade drömmare.

Den nya tekniken har Big Agnes applicerat på modellerna Roxy Ann, Lost Ranger och Lost Ranger UL. De finns i regular och long och har Pad Cinch System för att fästa liggunderlaget till sovsäcken.

De nya säckarna finns i butik från mars/april.

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8004" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]