Ny kokbok visar att outdoortrenden är här för att stanna

Det må ha varit pandemin som gjorde att outdoor- och skidåkningstrenden tog ytterligare fart. Men om man ser temat på den här kokboken (!) är känslan att det inte är något som snart svalnar i intresse hos svenska folket.

Ett tecken på att motionstrenden håller i sig går att skönja i en ny kokbok. Inte för att kokböcker är någon nyhet eller så. Men den här är lite speciell.

Gawell Förlag har nämligen gett ut en bok döpt till Snowfood. Tanken är att man ska dela med sig av recept speciellt gjorda för skidåkare. 

Skapare av boken är Lindor Wink, kock och hängiven skidåkare. 
”God mat och snö gör oss människor gott och den här boken erbjuder mycket av båda. 80 härliga vinterrecept av klassiska vinterrätter med en modern tvist, fantastiska skid- och vinterbilder av världsfotograferna Oskar Enander och Gabor Nagy”, skriver de i ett pressmeddelande.

Boken är till för dig som gillar att laga mat under vintersemestern efter en dag ute i naturen. Vad boken också är, är ett tecken på att outdoortrenden inte kommer att tappa i fart under en lång tid framöver. Eller vad säger ni?

 

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8016" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]