Flowlife fortsätter bli allsvenskt – blir partner med storklubb

AIK och IF Elfsborg har redan blivit partners med Flowlife. Nu blir också Djurgårdens IF en del av deras stall av allsvenska fotbollsklubbar.

Djurgårdens IF har en ny partner. Flowlife har klivit in för att arbeta med storklubbens herr- och damlag med deras produkter för att förbättra återhämtningen – då föreningen erbjuds tränings- och återhämtningsprodukter på träningsanläggningen och till varje enskild spelare.

Sedan tidigare har Flowlife blivit partners med både Elfsborg och AIK.
– Flowlifes fokus är att göra återhämtningen lika självklar som träningen och vi är otroligt glada och stolta över att få göra detta tillsammans med Djurgården Fotboll. Genom att optimera, men framför allt effektivisera sin återhämtning, kan lagets spelare både hålla sig skadefria, men även prestera bättre när väl gäller, säger Alexander Hosby, marknadschef på Flowlife.

Djurgårdens IF:s fystränare, Viktor Helander, säger att man ständigt vill utveckla sin verksamhet och att ett partnerskap med Flowlife är en del för att förbättra prestationen ute på fotbollsplanerna.
– Samarbetet med Flowlife gör att vi får tillgång till utrustning och redskap för att optimera vår återhämtning efter träning och match så att våra spelare fortsätter kan prestera på topp, säger han.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8029" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]