Då kommer Ispo arrangeras

Sent under måndagen blev det klart att Ispo-mässan i München inte blir av i slutet på januari 2022. Istället har man nu hittat ett nytt datum.

2021 blev det ingen Ispo-mässa på grund av pandemin.

2022 såg länge ut att få en mässa i januari men under måndagen meddelades det att den inte blir av på grund av rådande pandemiläge i Tyskland samt närliggande områden. Dessutom hade pandemin gjort att många redan lagt sina beställningar eller inte ville ”chansa” med ekonomin och boka upp en monter till januari.

Men ett nytt datum är nu satt.

Istället för att mässan fylls med människor i januari kommer man att arrangera Ispo Munich and OutDoor by Ispo 28–30 november.
Dessförinnan kommer också OutDoor by Ispo att arrangeras 12–14 juni 2022. Detta är dock bara tillfälligt då planen är att OutDoor ska arrangeras redan i maj från och med 2023.

De nya datumen kommer med flera fördelar, menar Ispo själva. Datumen är nu i början av industrispecifika ordercykler, utställare och handlare kommer tidigare få en överblick av marknaden varje år och för att effektivisera kortas eventen ner, samtidigt som ett maxtak i antalet bås kommer att introduceras gällande båda mässorna.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8048" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]