Nytt padelmärke – riktat till kvinnor för gemenskapen

Padeléy. Så heter det nya sportklädesmärket som siktar på att bygga en community kring sig själva. Idén är att man som kvinna ska få en känsla av gemenskap och en plattform för att inspirera, motivera och pusha varandra framåt. Företagsidén föddes ur en jakt efter trendiga och funktionella padelkläder som även skulle kunna bäras utanför…

Padeléy. Så heter det nya sportklädesmärket som siktar på att bygga en community kring sig själva. Idén är att man som kvinna ska få en känsla av gemenskap och en plattform för att inspirera, motivera och pusha varandra framåt.

Företagsidén föddes ur en jakt efter trendiga och funktionella padelkläder som även skulle kunna bäras utanför banan. Med pandemin som ytterligare anledning att skapa kläder för både idrottande och vardagligt bruk inleddes arbetet i januari 2021 för att nu finnas på marknaden.

Elin Sederholm, som är en av varumnärkets grundare, säger i ett pressmeddelande att det varit viktigt för Padeléy att skapa kläder som enkelt kan kombineras med varandra, såväl på som utanför padelbanan.

– Vi är beredda att göra allt för att Padeléy ska vara det givna valet att handla trendiga padelkläder som kan bäras på och av planen, säger Elin Sederholm.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8068" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]