Sportringen77 tecknar avtal med Leksands IF

Hockeyspecialisten Sportringen77 i Örnsköldsvik har gjort ett femårigt avtal med en av Sveriges mest klassiska ishockeyföreningar Leksands IF. Från och med nu levererar butiken all utrustning på alla nivåer till Leksands IF.

Sportringen77 i Örnsköldsvik har tillsammans med Bauer tecknat ett avtal med SHL-föreningen Leksands IF. Avtalet innebär att Sportringen blir Leksands officiella sportleverantör från säsongstart 2021 och minst fem säsonger framåt. Det skriver Sportringens ägare SGN SPort i ett pressmeddelande.

– Tillsammans vill vi skapa attraktivitet runt Leksands IF:s lag, både på elit, men självklart också på junior och ungdomsnivå”, säger Niklas Lundqvist på Sportringen77 i Örnsköldsvik.

Försäljning till föreningar är en viktig del för Sportringen77 som idag har avtal med tiotalet klubbar, allt från elitföreningar som MODO Hockey och nu Leksands IF, till föreningar i de lägre serierna. Butiken har dessutom eget tryckeri som gör att de kan sköta allt själva från beställning till tryck och leverans med korta ledtider.

– Vi gläds med Nicko och hans team i Örnsköldsvik! Det är roligt att föreningar på så hög nivå som Leksand också ser de fördelar som våra specialistbutiker inom hockey kan ge deras medlemmar. Med vårt lokala engagemang har vi möjlighet att erbjuda personlig service, flexibilitet och riktigt goda relationer, säger Mattias Malm som centralt ansvarar för SGN Hockeygrupp som består av några av Sveriges allra bästa hockeybutiker.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8323" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]