Unihoc i största sponsringssatsningen någonsin

Svenska Unihoc har gjort klart med sponsring av för dem fem nya SSL-föreningar. Det gör att Unihoc nu förser inte mindre än 11 SSL-föreningar med utrustning i Sveriges högsta innebandyligor på herr- och damsidan.

För Unihoc har samarbeten med de svenska elitlagen på både dam- och herrsidan varit viktigt ända sedan innebandyns start. Nu tar leverantören detta ett steg längre och storsatsar i sin sponsringsverksamhet.

Inför den kommande säsongen har man nu gjort klart med FBC Kalmarsund, Växjö Vipers, Djurgårdens IF, Hagunda IF och Pixbo Wallenstam. Sedan många år arbetar man redan med SSL-föreningarna IBK Dalen, Jönköpings IK, KAIS Mora, Malmö FBC, Endre IF och Nacka Wallenstam. Totalt sett kommer Unihoc nu att arbeta tillsammans med 11 SSL-föreningar, så jämnt som möjligt fördelade på både dam- och herrsidan. 

– Detta är den största satsning vi har gjort på elitinnebandyn i Sverige någonsin, och det ska bli väldigt roligt att vara så pass delaktig i SSL under dom kommande åren. För oss är det väldigt viktigt att satsa lika mycket på både dam- och herrsidan och vi har nu fått till en jättefin mix med lag i båda serierna”, säger Johan Jihde, Brand Manager på Unihoc. 

Förutom klubbsamarbeten är Unihoc dessutom officiell materialleverantör till landslaget, och det internationella förbundet IFF, där Unihoc är huvudsponsor och arbetar hårt med bland annat VM-turneringarna.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8325" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]