Naturkompaniet öppnar butik i Åre

Kedjan Naturkompaniet fortsätter att etablera nya butiker, nu är det dags för Åre. Avtalet gäller från hösten. Nu söker de folk!


Naturkompaniet öppnar butik i Åre
Henrik Hoffman, foto: Nicolas Jändel.

Mitt under brinnande Norgesatsning kom besked nu i veckan om att Naturkompaniet även öppnar en butik i den svenska jämtlandsmetropolen Åre.  
– Vi har länge varit intresserade av att öppna en butik i Åre men det har varit svårt att hitta ett ändamålsenligt butiksläge. Den butik vi kommer att öppna kommer att ligga i direkt anslutning till Åre torg i ”Bubblanhuset”, säger Henrik Hoffman, vd för Naturkompaniet AB.

I dagsläget består kedjan av 35 butiker i Sverige, men de finns även representerade i Finland under namnet Partioaitta och nu senast håller kedjan, som sagt, på att även expandera till Norge under ledning av Simon Larsen.
Jämtland som region har hamnat ännu mer i fokus för det svenska friluftslivet under corona och Naturkompaniet ser orten Åre som ett viktigt nav ur flera aspekter.    
– Åre växer som en året runt-destination och vi tror att både turismen och boende, såväl permanenta som ”hemarbetande” kommer att fortsätta att öka. Det finns oändliga möjligheter till ett aktivt natur- och friluftsliv i området och vi ser också stora möjligheter till att skapa paketerade upplevelser via Naturkompaniet Resor till området, fortsätter Hoffman.

Rekrytering för den nya butiken har redan påbörjats och Naturkompaniet kommer fortlöpande att lägga ut information om alla lediga tjänster på https://jobb.naturkompaniet.se/