Researrangören Ving inleder samarbete med Big Padel

För ett halvår sedan presenterade reseföretaget Ving sina padelresor. Nu närmar de sig även butiksledet genom att samarbeta med plattformen Big Padel.

Först kom padelresekonceptet, sedan började Ving bygga padelbanor vid sina egna koncepthotell och nu vill man även börja erbjuda produkter i samarbete med plattformen Big Padel.
– Intresset för padel blir allt större, därför känns det extra roligt att vi nu kan utöka vårt utbud ytterligare tillsammans med Big Padel, som ger oss möjlighet att nå ut till ännu fler entusiaster. Lanseringen av padel weekends tror vi kan vara ett efterlängtat tillskott för dem som vill iväg över en helg. Vi kommer även att lansera fler spännande resor inom kort, bland annat en padel weekend i Sverige, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving, i ett pressmeddelande.

Researrangören Ving inleder samarbete med Big Padel

Big Padel fungerar som en plattform för landets padelentusiaster och har ambitionen att skapa Sveriges bredaste utbud av padelprodukter som rackets, tillbehör och kläder tillsammans med arrangerade resor, personliga tränare, tävlingar med mera.
– Det finns en otrolig potential i vårt samarbete. Ving kan allt som har med resor att göra. Vi kan allt som har med padel att göra. En spännande kombination som bäddar för många minnesvärda och utvecklande resor framöver, både i Sverige och utomlands, säger Stefan Bondesson, vd för Big Padel.
Ett reseutbud brandat med Vings namn finns redan nu uppe på bigpadel.se och planen framöver är att presentera ytterligare weekend-rese-paket, bland annat i Sverige och till Portugal.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8333" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]