Champion öppnar showroom i centrala Stockholm

Bolaget etablerar en hub på Jungfrugatan, Östermalm, som ska vara en knutpunkt för kunder, influencers och press.

Champion gör som en hel del andra sportaktörer just nu: kombinerar kontorsfunktionen med mer utåtriktade funktioner som showroom. I detta fall är den nya etableringen även tänkt att fungera som en mötesplats för kunder, influencers och press.
Den nya etableringen är på 600 kvadratmeter, varav showroomdelen är på 400 kvadrat. Inredningen har hämtat inspiration från 60-talets USA, men ska även upplevas framåtsträvande. Rent arkitektoniskt har Champion satsat på en mix av betong, borstat stål och varma naturliga träslag i en öppen planlösning. Miljön ska helt enkelt vara ”mötesvänlig”.
VD Klas Ottosson, som tog över vd-rollen från Ralph Mühlrad 2019, kommenterar flytten från Tyresö så här:
– Den nya lokalen i city är väl anpassad efter vår organisation, där ett effektivt och nära samarbete med våra kunder står i fokus. Flytten har mottagits väl av både medarbetare och kunder och vi ser fram emot att välkomna dem till en miljö som andas Champion’s DNA. Det nya kontoret blir en viktig byggsten på vår tillväxtresa framöver och vi öppnar upp för personliga möten så snart restriktionerna släpps.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Champion Northern Europe

    WHERE ORIGINAL BEGINS

    Champion is the premium athleisure destination rooted in original and authentic design.
    The home of the hoodie, origin of the sweatshirt, pioneer of the Reverse Weave, Champion has ...

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8428" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]