Sportfack rättar till!

Denna rättelse riktar sig till våra befintliga och nytillkomna prenumeranter. Viktig info bara för er.

RÄTTELSE

Det tidigare utskicket via e-post som gick ut till många av Sportfacks prenumeranter om ett rabatterbjudande på varumärket Urbergs produkter hos den Egmontägda onlinehandlaren Outnorth skulle aldrig gått ut. Det var ett misstag och gjordes utan redaktionens kännedom. På ett stort förlag är det ibland svårt att veta vad den andra avdelningen gör, särskilt när enheter är geografiskt åtskilda (Sthlm-Malmö). 

Vårt uppdrag är att agera oberoende branschtidning, och har inga intressekopplingar vare sig till Outnorth eller någon annan sporthandlare. Den enda kopplingen vi har till Outnorth är att vi har samma ägare: Egmont Publishing. 

Sportfack kommer att fortsätta skildra sport- och outdoorbranschen och behandla alla varumärken lika, med nyhetsvärdet och läsarvärdet som första och enda drivkraft.

Vi ber om ursäkt för utskicket som aldrig skulle ha hamnat i våra prenumeranters inkorgar och hoppas på förståelse för att ett misstag har begåtts.    

Med vänliga hälsningar
Nicolas Jändel, Chefredaktör Sportfack

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8812" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]