Var med på Ispo Beijing – som avatar!

På Ispo Beijing den 14-16 januari, 2021, går det att boka en "avatar" för att få inblick i utbudet och för att kunna prata med leverantörer och kontakter, utan att själv vara på plats.


Var med på Ispo Beijing – som avatar!
Så här marknadsförs tjänsten.

Affärslivet i Kina, där covid 19 hade sitt epicentrum, har i stort sett återgått till det normala när det gäller produktion och affärer. Sedan i somras har till exempel ett 30-tal branschmässor hållits, som lockat cirka 50 000 besökare. Så medan den tyska Ispomässan i München blir enbart digital, kommer Ispo Beijing i januari (14-16/1) att hållas precis som vanligt.
Många europeiska företag har dock av naturliga skäl svårt att vara på plats, och kanske inte heller får vara det på grund av reserestriktioner. Så nu erbjuder Ispo möjligheten att ändå kunna närvara digitalt, via en avatarlösning. Du kan till och med få en bild av dig själv i naturlig storlek utskuren och bli runtskjutsad av engelsk-kinesisk-talande mässpersonal, som bär runt på en Ipad. Via den kan du besöka specifika montrar eller boka möten med någon lokal partner eller leverantör på plats.     

Priset för den något annorlunda tjänsten är 350 euro, cirka 3 500 kronor, för en halvdag. De främsta segmenten på Ispo Beijing är alpint/snö, outdoor, hälsa/fitness samt tillverkning/material.
För den som är intresserad så kan avatartjänsten bokas på: ispo.com/en/beijing/avatar.
Och eventuella frågor kan ställas till: beijing@ispo.com