Hon är Huski Wears nya alpina stjärna

Svenska Huski Wear toppar laget och har inlett ett samarbete med ytterligare en ambassadör. Efter André Myhrer och Skicrosslandslaget är nu även Sveriges största alpina stjärna Anna Swenn-Larsson ombord på Huski Wears färd framåt.

Anna Swenn-Larsson, välkänd alpin skidåkare och dessutom hängiven friluftsentusiast, är den senaste i raden att bli en aktiv partner för Huski Wear. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Magnus Liljeblad, vd på Huski Wear är entusiastisk över det ingångna avtalet och samarbetet med den alpina världsstjärnan.

– Fantastiskt! Det här markerar tydligt vart vi är på väg. Anna är en otrolig skidåkare, och hon lever även ett väldigt spännande liv vid sidan av skidbacken. Dessutom är hon en underbar människa! Kombinationen av att vara en toppresterande idrottskvinna och samtidigt en genuin friluftsentusiast kommer att färga av sig på vårt samarbete. Personligen är jag spänd på vår förestående gemensamma kollektion. Tack vare Anna Swenn-Larsson får vi nu ett helt naturligt tillfälle att ta fram en freeski-linje byggd runt Annas erfarenhet och passion för skidåkning och livet på fjället. Det blir en klädkollektion baserad på en aktiv friluftslivsstil, och det blir till att börja med en linje för tjejer.

Tanken är att Anna Swenn-Larsson alltså ska vara delaktig i framtagandet av nya kollektioner, främst för friåkning och i första hand för tjejer, en idé hon tände till på direkt när hon fick frågan.

– När Huski Wear ställde frågan, klickade vi direkt. Det kändes bara helt rätt! Och när vi började prata om en tjejkollektion, med mig som kreativt delaktig, ja då är det svårt att tacka nej. Så det gjorde jag inte. Nu designar vi en linje för tjejer, med bekväma och funktionella plagg för livet runt destinationen. Det blir både renodlade friluftsplagg och freeski-kläder. Vem vet, om det faller väl ut kanske vi gör en killkollektion också i framtiden, summerar Anna.

– Att ha Anna med ombord är stort för oss på Huski Wear, fortsätter Magnus Liljeblad. Nu har vi världens bästa landslag i ski cross, den regerande olympiske mästaren i slalom André Myhrer – och en av världens bästa kvinnliga alpina skidåkare hos oss. Självklart kommer detta att hålla oss på tårna, med allt vad det innebär i fråga om krav på utrustning och kläder. Med våra korta beslutsvägar och vårt nära förhållande med fabriken har vi alla möjligheter att skapa riktigt bra kläder för aktiviteter i och utanför skidbacken året runt, avslutar Magnus Liljeblad.

 

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8826" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]