Outnorth ny kanal för Icaniwill

Icaniwill, eller ICIW, har expanderat kraftigt under 2020. Nu blir även Outnorth, Skandinaviens ledande e-handlare inom friluftsliv, ny återförsäljare för sportvarumärket.

Icaniwill har under 2020 expanderat kraftigt och ökar snabbt antalet återförsäljare i Sverige och Norden. Nu blir Outnorth, Skandinaviens ledande e-handlare inom friluftsliv, ny återförsäljare för sportmärket. Det skriver Icaniwill i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt glada över att Icaniwill blivit en del av vårt sortiment. Vi är inne i en tillväxtperiod inom träningssegmentet och varumärket stärker vårt utbud av bra träningsprodukter ytterligare. Träningstrenden har under de senaste åren ökat hos våra konsumenter och vi ser att fler och fler finner harmoni och glädje i träning och fysisk aktivitet, säger Evelina Olofsson, category manager på Outnorth.

Som ett led i Icaniwill expansionsplan har varumärket under det senaste året breddat sitt sortiment. I oktober lanserades den första kollektionen för dam och herr anpassat för löpning och utomhusträning. Att addera Outnorth som återförsäljare blir därför ett naturligt steg i utvecklingen, menar varumärket.

– Vi har sett en ökad efterfrågan på ett bredare sortiment och våra nya produkter uppskattas av såväl konsumenter som återförsäljare. Outnorth är en stark aktör inom sitt segment och blir ett perfekt tillskott till våra befintliga återförsäljare, berättar Anders Wallstedt, vd på Icaniwill.

Icaniwill arbetar sedan tidigare med flera större återförsäljare i Norden, som Stadium, SATS och nelly.com.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8842" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]