Stadium vill bromsa de ökande ohälsotalen

Corona sliter på hela samhället och är en stor utmaning för idrottsrörelsen. Stadium vill nu hjälpa landets idrottsföreningar via digitaltjänsten Sport Competence.

Idrottsrörelsen har, precis som hela samhället, behövt anpassa sin verksamhet efter coronaviruset. Ett virus som på många håll skapar närmast total isolering. Stadium vill motverka risken för ökad ohälsa och erbjuder via tjänsten Sports Competence klubbar och föreningar att ta del av information, kunskap och inspiration via digitala seminarier och föreläsningar.        
– Vi är mycket glada över samarbetet. Föreningslivet står inför många utmaningar och har en samhällsviktig funktion. Genom Sport Competence kan vi göra skillnad och tillhandahålla expertkunskap till våra anslutna föreningar. Detta ligger oss varmt om hjärtat och helt i linje med vår värdegrund, säger Karin Dellback, Head of Team Sales på Stadium AB, i ett pressmeddelande. 

Målet är att ge idrottsrörelsen tillgång till den främsta kunskapen, förmedlad av experter, oavsett om mottagaren är en bredd- eller elitförening och oavsett dess ekonomiska förutsättningar. Anslutna Stadiumföreningar kan redan nu ta del av utbudet från Sport Competence.
– Det är otroligt hedrande att få samarbeta med Stadium som är Skandinaviens största sportaktör. De har en väl uppbyggd nationell organisation och en genuin värdegrund. Det känns väldigt bra att göra kunskap mer tillgängligt för svensk idrott och föreningsliv, säger Ralf Lilja, vd på Sport Competence Sweden AB, i samma pressmeddelande.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8872" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]