Amazonkvällen blir digital!

Torsdagsklubben den 12/11 blir enbart digital på grund av de nya corona-restriktionerna. Nu en vecka kvar, så missa inte att köpa biljett till den streamade visningen, alla i expertpanelen är taggade som tusan.


Amazonkvällen blir digital!
Sanna Friborg, eventansvarig.

Tanken var att samla branschen och diskutera en angelägen fråga, Amazons närvaro i Sverige, både på plats på O´Learys i Mall of Scandinavia och digitalt. Nu med de nya restriktionerna går det inte att samla så mycket folk, men den digitala streamingsändningen är fortfarande högaktuell.    
– Vi tycker att ämnet är så relevant och har ju nu fått ihop en riktig superpanel. Vi vill därför inte släppa vår premiär av konceptet ”Torsdagsklubben” på grund utav pandemin. Vi fokuserar istället på ett digitalt streamingarrangemang, där det kommer finnas möjlighet att ställa frågor live om man så vill, säger Sanna Friborg från Egmonts eventavdelning.

Amazonkvällen blir digital!
Nicolas Jändel, chefredaktör. Foto: Stefan Tell

– Förhoppningen på lång sikt är att samla branschen för att kunna diskutera och debattera aktuella och relevanta frågor, som på ett eller annat sätt berör oss alla. Jag tror en sådan arena behövs. Nu testar vi oss fram digitalt, vilket både är läskigt och spännande på samma gång. Vi är jättetaggade, så hoppas att vi ses i sändningen, säger Nicolas Jändel, Sportfacks chefredaktör, som kommer att agera moderator under Amazonkvällen.

Här bokar du:

https://sv-se.invajo.com/event/sportfack/sportfacktorsdagsklubben

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8915" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]