Dags att boka Sportregistret 2021

Det börjar det bli dags att producera 2021 års upplaga av Sportregistret. En väldigt bra tjänst för alla leverantörer som vill göra sig själva synliga och sökbara.


Dags att boka Sportregistret 2021
Så kommer 2021 års katalogversion se ut.

Att medverka i Sportregistret innebär att ert företag syns med era kontaktuppgifter och era varumärken, samt i vilka produktgrupper de finns, i den tryckta upplagan av Sportregistret. Och att de samtidigt är sökbara på Sportfack.se – där tusentals besökare går in varje månad. 

Katalogen är i första hand ett bra redskap för alla sporthandlare. Men vi vet också att ett flertal journalister som skriver om sport- och outdoor regelbundet använder registret för att leta information om produkter och varumärken. 

Den tryckta katalogen produceras i november och går ut till Sportfacks alla prenumeranter tillsammans med nummer 1/2021, som kommer ut den 8 januari.

Befintliga kunder kommer snart att få ett presentationsmejl och inloggningsuppgifter. För alla nytillkomna företag (tjänsten är särskilt värdefull för nya aktörer), kontakta vår säljare Madeleine Philip nedan för priser och bokning. 

Dags att boka Sportregistret 2021

Nytt för i år är att det även går att köpa till funktionen ”Bolagsnytt” där alla leverantörsföretag som bokar plats i registret även kan lansera pressreleaser och/eller ekonomiska rapporter under en ny klickbar avdelning på sportfack.se.

Sista dag för bokning och material är 13 november, 2020.

Kontakt:
Madeleine Philip
Annonsansvarig Sportfack
070-696 03 02
madeleine.philip@tillvaxtbolaget.se

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8960" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]