The North face knyter till sig ett team av äventyrare

Under hösten har företaget The North face presenterat ett nytt Explorer Team, där bland andra den svenska fotografen Emma Svensson ingår. Målet är att bredda äventyrsbegreppet och få in en mix av olika karaktärer och personligheter.

Äventyr och upptäckter behöver inte bara vara kopplat till att stå på världens högsta berg. Det kan också vara en inre resa eller att ge av sig själv till andra. Det är i alla fall så som företaget The North Face gärna vill bredda själva äventyrsbegreppet och har nu under hösten samlat ihop ett team av moderna upptäckare. Där bland andra en svenska fotografen Emma Svensson ingår, men även profiler som låtskrivaren Jess Glynne, snowboardåkaren David Babacar Djité och den Coventry-baserade rapparen Jay1. Tanken är att de ska utgöra kärnan av ett helt community.
– Explorerteamet kommer möjliggöra för oss att komma närmre en grupp av individer med större mångfald. Deras gemensamma kraft kan förändra sättet vi arbetar på och hjälpa oss att inspirera nästa generations äventyrare i dessa utmanande tider, säger Tina Rolén, marknadsdirektör på The North face.     

Team-medlemmarna kommer att få tillgång till de senaste kollektionerna före alla andra, bjudas in till att arbeta med olika kampanjer och erbjudas möjligheten att ansluta till varumärkets atlet-team, för att förverkliga nya projekt. Kampanjerna kommer att rulla i sociala medier framöver och går under beteckningen ”explore with us”.
The North face är en del av det amerikanska bolaget VF Corporation, där de ingår i Outdoordelen, tillsammans med varumärken som Smartwool och Icebreaker. 

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8969" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]