Sportfack anordnar Amazonkväll

Onlinejätten Amazon är här – vad händer nu? Vi vill ta upp frågan alla pratar om, med hjälp av en namnkunnig exertpanel, kvällen den 12 november. 50 coronavänliga platser finns, men också möjlighet att titta via länk.

Vad innebär Amazons svenska e-handelsplattform för den svenska sport- och outdoorbranschen? Det här vill vi diskutera under en fullspäckad kväll där vi tar ett helhetsgrepp på ämnet och vänder på varje sten med hjälp av en högklassig expertpanel.
Dessa frågor kommer vi att lyfta:
Vem är Amazon? Hur jobbar de, vilka är de och hur agerar de på nya marknader?  
Vad innebär Amazons Sverigeetablering för svensk sporthandel, både den fysiska handeln och för den befintliga onlinehandeln?  
Hur ska jag tänka som varumärke och leverantör? Sälja eller inte sälja, samarbeta eller köra själv? Vilka är möjligheterna och riskerna? På plats finns en Amazonkonsult som svarar på våra och era frågor.

Sportfack anordnar Amazonkväll
På scenen har vi:   Anton Johansson – Onlineexpert som till vardags driver E-handelspodden, samt byrån Grebban. Arne Andersson – E-handelsrådgivare på Postnord och en av de i Sverige som kan ämnet allra bäst. Beatrice Archer – Exportchef på svenska Isbjörn som har egna Amazon-erfarenheter. Dag Bengtsson – från konsultföretaget The Early Bird, som hjälper svenska företag att komma in på Amazon. Nicolas Jändel – Sportfacks chefredaktör, kommer agera moderator.
Sportfack anordnar Amazonkväll
Platsen är O´Learys konferensdel i Mall of Scandinavia, Solna. 

Vi har 50 coronasäkrade vip-platser på plats som inkluderar snacks och drinkbiljett. Sportfackprenumeranter får rabatt. Men du kan även boka biljett till livesändningen. För den som behöver övernattning finns ett specialerbjudande för kvällen från Nordic Choice Hotels. 

Läs mer och boka på:
https://sv-se.invajo.com/event/sportfack/sportfacktorsdagsklubben

Sportfack anordnar Amazonkväll

 

 

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="8993" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]