Team Sportia öppnar nytt och större

Team Sportia har i dagarna öppnat en helt ny, större butik i Löddeköpinge. Tack vare att cykel just nu går som tåget i Sverige har dessutom en extra stor cykelbutik kunnat öppnas vägg i vägg.

SGN Group, ägare till Team Sportia, Sportringen och Bike Nation firade dubbla öppningar i veckan som gick.

Det är Johanna och Jesper Andersson samt Benny Elmén som under flera år drivit Team Sportia-butiken i Löddeköpinge nu flyttat sin butik till ett nytt och bättre läge i Center Syd. Cykel har vuxit så pass mycket i Löddeköpinge att den man beslöt sig för att ge semgentet en helt egen lokal i form av en Cykelgigantbutik.

– Det känns riktigt bra, säger Jesper. Vi har länge haft fokus på cykel och genom att bygga om butiken får vi inte bara en mer inspirerande butik utan också plats fler cyklar. Dessutom utvecklar vi vår cykelverkstad, som är öppet året om. 

– Vi är väldigt glada över att Jesper, Johanna och Benny valt att fortsätta vara en del av SGN Sport. Ägartrion har mångårig erfarenhet av sportretail i allmänhet och cykel i synnerhet. Cykelgiganten och Team Sportia är en kombination där båda butikerna ryms inom SGN Sport Sverige, berättar Lars Palmgren, VD för SGN Sport Sverige. 

Den nya butiken kommer att vara en del av SGN Sports cykelspecialister, Bike Nation, som består av SGN Sports 110 cykelspecialister över hela landet. Totalt har SGN idag 235 svenska sportbutiker.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="9004" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]