Årets Skidtestardagar inställda

De traditionsenliga och populära Skidtestardagarna som hållits i flera år ställs 2020 in på grund av Covid-19.

Det är arrangerande Skistar och Svenskt Sportforum som idag via ett pressmeddelande tvingas meddela att eftersom svenska myndigheter den 24 september valde att inte lättn på 50-regeln i Sverige, tvingas man ställa årets tre skidtestarhelger.
Om Skidtestardagarna återkommer i en digital version eller kan genomföra ett fysiskt event kan inte arrangörerna ge något besked om just nu. Så här skriver Skistar vidare i sitt utskick:
”Vi befinner oss också i en situation där ett stort fokus är att Corona-säkra vår drift hela säsongen. Utifrån detta har vi tagit beslutet att ställa in Ski Test Weekends/Skidtestardagar på samtliga SkiStars skidorter. Vi för dialog med Svenskt Sportforum om ett upplägg för en annan variant av Ski Test Weekend/Skidtestardagar i vår. Utvecklingen av Corona samt dialogen med Svenskt Sportforum och dess leverantörer får avgöra vart vi landar med denna idé.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Svenskt Sportforum

    Vi påverkar, skapar förutsättningar och bidrar till en sund branschutveckling och en aktiv fritid för svenska folket. Svenskt Sportforum är en branschorganisation för tillverkare, leverantörer och återförsäljare av sport- och ...