En trippel nya Stadium Outlets öppnar under hösten

Stadium utvecklar sitt Outletkoncept ytterligare. Under hösten kommer de öppna tre nya outlets i Varberg, Stockholm och Göteborg.

Enligt vissa handelsbedömare tillhör outlets och specialistbutiker morgondagens överlevare inom fysisk retail. Nu öppnar Stadium tre nya varuhus inom sitt Outlet-koncept. Den nya butiken i Varberg öppnar i slutet av september. Den ser ut och påminner om en klassisk Stadium Outlet-butik. Det lite anmärkningsvärda med de andra två, den som öppnade i centrala Göteborg redan i slutet av augusti (Södra Hamngatan 55) och den som planeras i Stockholms city är just att de ligger så centralt, mitt i respektive stadskärnor. Outletbutiken i Stockholm ersätter helt enkelt Stadiumbutiken på Sergelgatan – med den exakta adressen är än så länge inte officiell.       

En trippel nya Stadium Outlets öppnar under hösten
Daniel Löfkvist, Stadium.

 –Stadium Outlet fortsätter sin stabila tillväxt trots den annorlunda tid vi upplevt senaste året. Vi känner oss trygga i konceptet och uppskattas i såväl fysisk som digital butik av våra kunder. Framtiden ser ljus ut, och det är trots en annorlunda tid, väldig spännande just nu, säger Daniel Löfkvist, General Manager Stadium Outlet, i ett pressmeddelande.

På ett sätt går det i linje med den senaste tidens etablering av ”lågprisvaruhus” i cityområden, som när till exempel Rusta högg på en butikslokal på Regeringsgatan i centrala Stockholm förra året. Och Decathlon valde lyxcentrumet Mall of Scandinavia för sitt nya varuhus. Att satelitetableringar flyttar in på ”fina gatan” kan nog vara en rörelse i tiden.