Italienska Kappa öppnar webbshop i Sverige

Italienska sportklädesmärket Kappa öppnar en ny svensk webbshop. Fokus ligger på sport- och streetwearkläder för både herr och dam, samt kids.


Italienska Kappa öppnar webbshop i Sverige
Kappas fokus ligger på sport- och streetwear.

Efter några år frånvaro från Sverige, startar nu italienska Kappa en officiell svensk webbshop. Shoppen kappa.se har varit öppen i någon månad.    
– Kappa är ett varumärke med lång och framgångsrik historia och vi är både glada och stolta över att kunna lansera en officiell webbshop i Sverige. E-handeln har ökat kraftigt de senaste åren och speciellt under de senaste månadernas extrema förhållanden. Detta gör att det känns extra viktigt och aktuellt att kunna erbjuda en riktigt bra webbshop, säger Rikke Nørdum Sonne, online-direktör för Kappa och Primetime Nordic A/S, som är licensinnehavare för Kappa i hela Norden, i ett pressmeddelande.

Italienska Kappa öppnar webbshop i Sverige
Den karaktäristiska loggan.

Kappa har en lång historia. Klädmärket grundades i Milano i Italien och började först som strump- och underkläderstillverkare, men har sedan 1967 levererat sportkläder till både män och kvinnor världen över. I deras nya webbshop hittar du därför alltifrån shorts, byxor, T-shirts och sweatshirts. Ett av varumärkets mest välkända klädesplagg är polotröjan ”Robe Di Kappa” – med påsydd logga.
Kappa har tidigare sponsrat några av världslagen i fotboll, som Roma, Milan, Ajax, FC Köpenhamn och IFK Göteborg.
Kappa är en del av BasicNet-gruppen som äger varumärkena Robe di Kappa, K-Way, Superga, Sabelt, Briko, Sebago och Jesus Jeans.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="9289" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]