Så läser du Sportfack under coronasommaren 2020

Många har säkert svårt att komma åt tidningen under fortsatt pågående hemmaarbete och under kommande semestertider. Därför har vi satt ihop en minimanual för hur du tar del av allt innehåll i samtliga kanaler.

Vi får signaler om att en del läsare inte kommer åt den fysiska tidningen när så många jobbar hemifrån, eller är permitterade. Och snart är det semestertider. Därför vill vi gärna lista alla de sätt du kan ta del av innehållet från oss på Sportfack.  

Läs tidningen digitalt
Numera kan du som prenumerant på Sportfack även läsa tidningen digitalt i mobilen, på din surfplatta eller dator via Egmonts tjänst Flipp Solo. Allt du behöver göra är att skapa ett användarkonto med hjälp av ditt kundnummer och ladda ner Flipp-appen eller läsa den via webbversionen om du föredrar stor skärm.

Så här gör du:

  1. Gå till flipp.se/solo och skapa ett konto hos Flipp med en mejladress och valfritt lösen.
  2.  I nästa steg skriver du in ditt prenumerationsnummer som ”kundnummer”. Numret står på din betalningsavi, men det finns även på baksidan av den plastade tidningen (åtta siffror). Hittar du det inte så mejla vår kundtjänst på: supportb2b@egmont.se
  3. Du får ett bekräftelsemejl till din valda mejladress och kan välja om du vill ladda ner Flipp-appen till telefonen eller klicka på webbversionen om du vill läsa på datorn. 
  4. Får du trassel eller har frågor om Flipptjänsten, så mejla: flipp@egmont.se

 

Nyhetsbrevet
Här får du en veckosammanfattning av nyheterna från sportfack.se. Nyhetsbrevet går i regel ut på fredagar och har i dagsläget cirka 3 000 mottagare. Nyhetsbrevet har numera en lite annan layout, sedan vi bytt programplattform. Du sajnar lätt upp dig på
www.sportfack.se/sidor/nyhetsbrev 

OBS! Har du en G-mejladress så kan nyhetsbreven hamna i mappen ”kampanjer” i din inkorg.
Under juli månad kommer dock nyhetsbrevet ut varannan vecka. 

Så läser du Sportfack under coronasommaren 2020

Linkedin
Vi har nyligen fått upp en Linkedin-sida (bättre sent än aldrig!). Gå bara in på www.linkedin.com och sök på ”Sportfack”, så hittar du den. Här länkar vi till en hel del intressanta branschnyheter från sajten, men publicerar även fristående artiklar och tips bara för detta forum. Den här kanalen kommer vi lägga lite mer krut på framöver. Följ oss gärna!

Och, som vanligt går det förstås alltid att surfa in på sajten för att ta del av det löpande nyhetsflödet.

Vi hörs.

Vänliga hälsningar

Redaktionen