Sportringenbutiker i rekonstruktion

Sportfack har tidigare berättat om Sportringens storsatsning på gränshandel. När den norska gränsen sedan stängde öppnade en av butikerna aldrig. Nu med återigen öppna gränser har man tre månader på sig att bli lönsamma.

I senaste numret av Sportfack och på webben skrev vi om Sportringens butikssatsningar inom gränshandeln. Nu meddelar dock bolagen bakom butikerna i värmländska Långflon och Storlien i Jämtland att man tvingats till rekonstruktion. Givetvis på grund av den rådande pandemin vilket lett till en sjunkande försäljning.

Bägge butikerna var tänkt som gränshandelssatsningar mot Norge men när grannlandet stängde försvann i princip all försäljning i Sverige. Det är för bolagen Sport & Vildmark Storlien AB och Långflon Sport & Vildmark AB som rekonstruktionen är inledd. Processen beräknas ta tre månader meddelar SGN Sport. 

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="9307" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]