Butik ansluter till Sportringen

Sportringen fortsätter att växa. Efter nya etableringar i Storlien och en större butik i Norrtälje så ansluter nu en butik från Södertälje.

Sportringen, en av Sveriges större sportkedjor, består av cirka 150 butiker som alla är fria handlare där tanken är att varje butik har sitt eget utvalda utbud beroende på inriktning och geografiskt läge. Från och med i år är Q-Corner i Södertälje en del av kedjan, skriver moderbolaget SGN Sport i ett pressmeddelande.

– Vi välkomnar Q-Corner till Sportringen-familjen. Sportringen-konceptet passar Ulrika Bäck och Fredrik Hurme, som driver butiken, perfekt. De vill vara nära sina kunder genom bra service och ett lokalt utvalt sortiment, berättar Mattias Malm, ansvarig för Klubb & Företagsbutiker hos SGN Sport.

Q-Corner i Södertälje har sedan 1985 hjälpt företag och föreningar med bl.a tryck och profilprodukter. Genom att ansluta sig till Sportringen har de dessutom möjlighet att erbjuda sportprodukter till sina kunder. Q-Corner kommer vara del av Sportringen Klubb & Företag.