Uppdaterad artikel: Gear of the year och Ispo academy är inställt

Dags- och kvällsarrangemanget Ispo academy och Gear of the den 21 april i Stockholm är dessvärre inställt. Vinnarna i Gear of the year kommer att meddelas på sportfack.se samma datum, 21 april, och även i printtidningen, nr 4.

Bästa deltagare.

Med tanke på nuvarande situation har vi, representanter för ISPO, Svenskt Sportforum och Sportfack gemensamt beslutat att ställa in årets branschnätverksdag – samt finalmiddag för Gear of the year i Stockholm den 21 april.
Alla utställda fakturor kommer att krediteras och inbetalda deltagaravgifter att återbetalas. Särskilt synd eftersom intresset har varit stort och anmälningarna har rullat in – och vi själva verklligen såg fram mot en intressant dag och en trevlig kväll tillsammans. 

Vi siktar istället på att skapa ett dubbelt så bra event i april 2021. Det är en utmanande tid på alla sätt för hela branschen, oavsett om man driver företag eller tidning. Vi hoppas att vi med gemensamma krafter kan ta oss igenom denna period och bygga för framtiden. 

Vinnarna i Gear of the year kommer att kontaktas inom kort personligen av redaktionen och presenteras på sportfack.se den 21 april och även finnas omskrivna i printutgåvan, nr 4, som kommer ut den 23 april.

Återkom gärna om ni har praktiska frågor kring själva arrangemanget, till: info@huginbiz.com 

Mvh

Team HuginBiz & Sportfack

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="9534" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]