Alla Satsklubbar stänger i Norden

Till följd av corona-viruset stänger nu gymföretaget Sats alla sina klubbar från och med torsdag den 12 mars. Beslutet gäller tills något annat har meddelats.

Sats skriver i sin interkommunikation, som har gått ut till alla medarbetare, att det var ett svårt beslut att fatta och att det går ut över både kunder och anställda, men att de vill göra samhällsnytta och hindra spridningen av coronaviruset. De har samtidigt öppnat upp för onlinekurser för befintliga medlemmar. Stängningen omfattar, vad Sportfack erfar, samtliga anläggningar i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Enligt Sats har man de ekonomiska förutsättningarna att ta detta beslut eftersom de har en ”solid ekonomisk ställning” som företag och snart kommer tillbaka i full skala. I ett första steg gäller stängningen under två veckors tid.        
I skrivande stund har informationen även gått ut på Sats hemsida. Där kommer företaget att fortlöpande informera sina medlemmar.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="9542" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]