Löplabbet rekryterar efter starkt 2019

Som ett resultat av Löplabbets ekonomiska framgångar, en omsättningsökning med 14 procent 2019 vilket gjorde att kedjan omsatte 92,3 miljoner kronor, har kedjan rekryterat ytterligare en chef.

Som ett resultat av Löplabbets ekonomiska framgångar, en omsättningsökning med 14 procent 2019 vilket gjorde att kedjan omsatte 92,3 miljoner kronor, har kedjan rekryterat ytterligare en medarbetare i Stellan Kinell, som blir ny driftschef hos bolaget. Stellan har tidigare arbetat hos XXL och senast på St1.

Tidigare driftschefen Bjarne Koning, som dessutom varit marknadschef och e-handelsansvarig kan därmed fokusera på de två sistnämnda arbetsuppgifterna från och med nu.

– Löplabbet har med sin redan starka position som specialist inom löpning goda förutsättningar att leverera ännu mer kundvärde. Jag ser fram emot att tillsammans med alla fantastiska medarbetare växla upp för att fortsätta sprida löpglädje till hela Sverige, säger Stellan.

* I magasinversionen av Sportfack nummer 3 har vi en längre artikel med Löplabbets e-handelschef Bjarne Koning om anledningarna till kedjans framgångar 2019.