Tenson får pris för sin nya hybridjacka

Tenson har fått motta Ispo-priset Gold winner award för sin nya vinterjacka Aerismo Jackorak. Modellen är en mix mellan jacka och anorak. Enlig Tenson är den en vägvisare för varumärkets nya stil.


Tenson får pris för sin nya hybridjacka
Så ser den nya modellen för aw 20 ut. Foto: Superstudio

Varje år delar Ispo ut en rad utmärkelser till varumärken inom sportindustrin. En av dem är priset Ispo gold winner award i kategorin snow sports. I år har Tenson fått utmärkelsen för skidjackan Aerismo Jackorak MPC Extreme som ingår i deras kollektion för säsongen AW 2020. Tenson ser det som ett bevis för att deras nya inriktning har fått genomslag redan nu.
– Givet den förändrings- och föryngringsprocess som vi påbörjade under början av 2019, och fortsatt arbetar hårt med, nämligen att skapa det nya innovativa Tenson, kunde denna prestigeutmärkelse inte varit bättre tajmad och är givetvis ett kvitto på att vi är på rätt väg. Jag är otroligt stolt över Tenson Design Departments slit för att åstadkomma detta, säger designchefen Thomas Nord till Sportfack.
Han menar att kollektionen för AW20 är den första som visar i vilken riktning Tenson är på väg. Namnet Jackorak antyder att modellen är en hybrid mellan en jacka och en anorak, den kommer att visas under Ispomässan. Tenson ställer ut i Scandinavian Village.  

Relaterat företag i Sportregistret

  • Tenson

    We are an innovative outdoor lifestyle brand established in 1951 in the small coastal town of Varberg on the Swedish west coast. We develop outerwear, urban lifestyle, activewear and footwear - product categories in which function meets fashion - developed for the urban adventurer.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="9737" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]