Sportfisket gör comeback på Stockholmsmässan

I år är Sportfiskemässan tillbaka på Stockholmsmässan i Älvsjö. Monterytorna är nästan fulltecknade. Nytt, och lite ovanligt i sammanhanget, är dagliga modevisningar från scenen.

Så fort det börjar droppa från taken brukar de komma igång, sportfiskarna. Årets enskilt största arrangemang är Sportfiskemässan, som hålls på våren. Under några år har den huserat på Kistamässan, men nu gör den comeback på Stockholmsmässan i Älvsjö, den 20-22 mars. I år kommer mässan, som bland annat visar produktnyheter och filmer, även att anordna en modevisning. På catwalken kommer bland andra varumärken Abu Garcia, CWC, Loop, Guideline, Fly Dressing, Didrikssons, Pinewood, Grundén, Fladen och Leech att exponera sina produkter. Modevisningarna hålls varje dag och konferencier är fiskeprofilen Robert ”Robbo” Jonsson. 
– Sportfiskemässan har aldrig varit större och bättre, så de som inte kommer hit i mars missar verkligen något! Vi har något för alla, så bjud gärna med hela familjen till Stockholm i mars, tipsar mångårige projektledaren Agneta Brunell.  
Som en extra besöksmorot för att komma med hela familjen satsar mässan i år på ett specialerbjudande; på söndagen den 22 mars får de 300 första barnen mellan 7 och 17 år ett haspelspö värt 600 kronor, plus gratis medlemskap i organisationen Sportfiskarna under ett år.
Enligt SCB:s statistik är det redan idag 1,6 miljoner svenskar som fiskar minst någon gång varje år.

Sportfisket gör comeback på Stockholmsmässan
Det jättelika akvariet brukar locka en hel del folk under mässdagarna.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Didriksons Regnkläder

    På Didriksons har vi en enkel filosofi: Vi utmanar inte elementen, vi anpassar oss till dem. Precis som Julius och Hanna Didrikson gjorde, redan 1913 då de började tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. I över hundra år har vi varit vår grundidé trogna. Att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek. Kanske är det därför vi hundra år senare fortfarande är Skandinaviens ledande varumärke för regn- och funktionsplagg.