Glöm inte att rösta på dina favoritkandidater i Gear of the year

Just nu ligger en popup och rullar på sportfack.se där du kan rösta på alla dina favoriter av de tre nominerade i varje kategori för utmärkelsen Gear of the year, 2019.


Glöm inte att rösta på dina favoritkandidater i Gear of the year
Par i rött, från den trevliga och nervpirrande middagen 2019.

Enda sättet att minimera diskussionen kring att ”fel bidrag vann” är att själv gå in och rösta via popup-länken på sportfack.se som ligger och snurrar just nu. Vi har fått in väldigt många bra förslag, samt nosat upp några egna, och det är i våra ögon ett väldigt starkt fält som gör upp om vinsten i varje kategori. För 2019 har vi även två nya spännande kategorier; Årets butik och Årets kampanj. Mer info om alla de nominerade bidragen ligger ute nu i Sportfack nummer 1/20 som landade hos prenumeranterna den 8 januari.

Det är enkelt att rösta. Antingen klickar du bara in på popupen som dyker upp på sportfack.se eller så går du direkt till formuläret här: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=624MYW5NUKCJ

Flytta runt raderna och placerar alternativen i önskad ordning från 1-3 i varje kategori. Sportfack sammanställer alla svaren och juryn har sista ordet. 

Vinnarna koras under en trevlig branschmiddag den 21 april kl 18-21.30 på Scandic Downtown Camper (nära Sergels torg) i Stockholm. Ifall du vill boka middagsplats på stört eller har frågor om middagsbokningen, så mejla arrangören HuginBiz på: info@huginbiz.com      

Vi ser gärna dig på plats under kvällen. Det kommer finnas fina möjligheter att mingla, skapa nya kontakter och förstås ta del av spänningen när de 7 vinnarna ska utses.