Bli en bättre företagare genom Ispo Academy

Missa inte arrangemanget Ispo Academy 2020 i Stockholm den 21 april. Här får du både inspiration och massor av knowhow som gör dig till en bättre sport- och outdooraktör.


Bli en bättre företagare genom Ispo Academy

Det är en utmaning för alla att orka och hinna stanna upp, öppna sig för nya intryck och vända och vrida på perspektiven för att vässa sin egen verksamhet. Men de stunderna behövs. De kanske till och med är helt nödvändiga. Årets Ispo Academy, som hålls den 21 april på Downtown Camper i Stockholm, har samlat några av Sveriges klokaste huvuden med imponerande erfarenheter inom retail, innovationsmiljö, kommunikation. Åhörarna får även en inblick i hur det är att leda ett globalt varumärke framåt.

Bland talarna i år finns bland andra Annica Rantala från framgångsrika gymvarumärket Stronger och Patrik Frisk, nybliven vd på internationella Under Armour. Dagen är helt enkelt fylld med massor av inspiration och värdefulla erfarenheter direkt från businessproffsen.     

Anmälan görs på: https://huginbiz.com/events/

Ispo Academy arrangeras av Ispo Scandinavia/ HuginBiz och Svensk Sportforum.

För att få veta mer om dagen kan man besöka här och anmäla sig här 

Partners för arrangemanget är: Scandinavian Outdoor Group, samt mediapartnern Sportfack.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="9752" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]