Cobra Puma släpper golfkläder med Hawaikänsla

Cobra Puma tröttnade på shortsförbudet och lanserar en serie produkter i avslappad Hawaistil som kommer att finnas hos utvalda golfbutiker med start 2 januari.


Cobra Puma släpper golfkläder med Hawaikänsla
Rickie Fowler goes surfing.

Den nya kollektionen heter Island Time Collection, och utgör en del av Pumas minikollektioner med inspiration från några av golfbanorna runt om i världen. Den här versionen, som lanseras nu i början av januari, har hämtat inspiration från Hawai.
Serien omfattar både konfektion och en golfbag. Plaggen kommer att bäras av Puma-spelaren Rickie Fowler i sponsorsammanhang och under inspelsvarvet i samband med Tournament Of Champions, som i dagarna spelas just på Hawai.

Cobra Puma släpper golfkläder med Hawaikänsla
Den nya golfbagen kräver mod att bära en blyertstung dag på svensk mark.

Däremot får kläderna inte bäras under själva tävlingen, PGA-reglerna tillåter inte shorts. Vilket är lite märkligt och en smula ologiskt eftersom damerna kan spela i kjol.  
Puma tror, precis som många andra, dock att shortsförbudet kommer att vara borta inom några år och varumärket vill visa hur golfkläder kan se ut om man tänjer på gränserna. Förutom skjorta och shorts i ananastryck så kommer kollektionen även att innefatta polos, shorts och kepsar i lite mer nedtonade mönster, plus en golfbag. Serien kommer att finnas i begränsad upplaga hos utvalda golfbutiker med start 2 januari.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="9780" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]