Joel Kinnaman frontar Björn Borg

Med start i början av 2020 inleder Björn Borg ett globalt samarbete med skådespelaren Joel Kinnaman. Samarbetet är tänkt att rulla på lång sikt i såväl köpta som egna kanaler.

Det råder ingen som helst tvekan om att den svenske skådisen Joel Kinnaman är vältränad. Nu gör han och Björn Borg gemensam sak för att få fler att svetta sig själva till ett ökat välmående.
Joel Kinnaman kommer bli ansiktet utåt för både underkläder och sportkläder. Målet är att lyfta de positiva effekterna av träning, ett mål som Björn Borg har haft ett tag.
– Vi tror starkt på Joels förmåga att inspirera både kvinnor och män till att börja träna och därmed må bättre. Tillsammans med vår egen och Joels övertygelse om att träning gör människor till bättre versioner av sig själva har vi hittat en naturlig och perfekt match. Vi är otroligt glada och stolta över att få involvera honom i vårt arbete, kultur och gemensamma mål, säger Henrik Bunge, VD på Björn Borg.
– Jag insåg snabbt att vi hade gemensamma värderingar och syn på träning, att det är en nyckel för att må bättre i livet. Att Björn Borg dessutom kör en obligatorisk sporttimme varje fredag visade mig att de menar allvar med sin ambition och sina mål. Att hålla sig i form både mentalt och fysiskt har alltid varit viktigt för mig och utgör numera en stor del av min vardag som skådespelare. Det känns därför som ett naturligt steg för mig, att tillsammans med Björn Borg inspirera människor till träning för att må bättre, säger Joel Kinnaman, i ett pressmeddelande.
Planen är att den första kampanjen med Joel Kinnaman förväntas gå live i januari. 

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="9847" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]