Nytt vintersamarbete mellan Rossignol och Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger gör gemensam sak med Rossignol och skapar en premium-vinterkollektion för skidåkning och vintersport. Det är tredje gången gillt för samarbetsprojektet.


Nytt vintersamarbete mellan Rossignol och Tommy Hilfiger
Kollektionen innefattar både en dam- och herrdel.

Tuppen och flaggan, Rossignol och Tommy Hilfiger, gör sin tredje samarbetskollektion, som innefattar både dam- och herrkläder, med ambitionen att skapa ett modernt modeuttryck i sina funktionskläder.
Den tredje upplagan av ”TommyXRossignol” spänner över Tommy Hilfigers signaturfärger röd, vit och blå, men kompletteras också med svarta färger. Man har även slagit samman de två smått ikoniska symbolerna: Tommy Hilfigers boxiga flagga tillsammans Rossignols tupp-logotyp. 

Nytt vintersamarbete mellan Rossignol och Tommy Hilfiger
Ripstop-jackan i dun.

Kollektionen inkluderar jackor, byxor, underställ, mössa, halsduk, halsvärmare, handskar och en hjälm. De kommer finnas tillgängliga på tommy.com, i utvalda Tommy Hilfiger- och Rossignol butiker, samt på rossignol.com från och med den 3 december.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Rossignol

    Rossignol Group har varumärkena Rossignol, Dynastar, Look, Lange och Kerma. Utrustning och kläder för längd och utförsåkning och cykel.