Dubbelöppning av Stadium

Stadium Outlet fortsätter sina butiksöppningar. Idag slår portarna upp i norska Moss och på fredagen öppnar man i Trollhättan, kedjans butik nummer 57 och 58.

Moss-butiken är Stadium Outlets andra i Norge, den första öppnade för knappt en månad sedan i Kristiansand.

– Vi är väldigt nöjda med starten i Norge och Kristiansand. Butiken och personalen har levererat helt enligt plan och kunderna har tagit emot oss väl, säger Daniel Löfkvist, General Manager Stadium Outlet i ett pressmeddelande och fortsätter: Nu är det dags att testa en ny stad och ett nytt handelsområde innan vi beslutar oss för nästa steg. Moss har ett intressant läge med närhet till Oslo och är en viktig ort i området. 

Precis som under öppningen i Moss kommer det traditionella manéret för Stadium Outlet att följas även i Trollhättanbutiken, skriver Stadium vidare. Besökarna kommer att känna igen färg och form i butiken samt mötas av en rad erbjudanden för det aktiva livet.

– Hela koncernen är stark och vi har flera gånger sett att det gynnar såväl kund som både Stadium och Stadium Outlet att öppna koncepten i närheten av varandra. I Trollhättan vet vi att många i området tycker om redan etablerade Stadium och med den nya Stadium Outlet-butiken kan vi nu stärka utbudet av sport och sportmode ytterligare, fortsätter Daniel Löfkvist. 

Butiksfakta
Stadium Outlet Moss ligger i Høyda med en försäljningsyta på cirka 1 500 kvadratmeter. Ungefär tio personer kommer att arbeta i butiken.

Stadium Outlet Trollhättan ligger vid Överby köpcentrum. Försäljningsytan blir drygt 1 100 kvadratmeter. Det blir den 58:e Stadium Outlet-butiken och den 43:e på den svenska marknaden.