Peak Performance vill få oss att fånga dagen

Nu i veckan lanserar Peak Performance varumärkeskampanjen Live More som vill slå ett slag för en aktiv vinter. I detta fall; att åka skidor utför.

Lagom till skidsäsongen har Peak tagit fram en webbplattform för den skidintresserade. Det är en sorts mix av content och sälj. De har bland annat tagit hjälp av professionella skidkåkare och samlat ett gäng tips och trix för hur man blir en bättre alpin skidåkare och hur man lägger upp sin försäsongsträning, samt en hel del destinationstips.
Den övergripande ambitionen är att få ut folk i backen och att ta vara på den värdefulla tid vi har, för att göra det man älskar.  
– Med kampanjen Live More hoppas vi få människor att stanna upp, om så bara för en stund, och tänka efter på hur de väljer att tillbringa sin fritid och således hjälpa dem att agera utifrån det. Vi vet att en aktiv livsstil är grundläggande för vårt välmående och att ett aktivt liv, särskilt utomhus, kan göra under för hur vi mår, säger Jeanette Francke, Creative och Marketing Director på Peak Performance.
Kampanjen innefattar en film, pressmaterial och en egen landningssida. För den som vill kika hur det är upplagt kan klicka sig in via länken här:         

https://www.peakperformance.com/se/sv/live-more/live-more.html