Brett samarbete i Handbolls-Sverige

Stockholms Handbollsförbund och Kempa fortsätter sitt samarbete och tillsammans med återförsäljaren All In Sports, har de tre parterna inlett ett gemensamt samarbete.

Under de kommande tre åren kommer Kempa leverera all textil- och handbolls-relaterade produkter till Stockholms Handbollsförbund. All In Sports kommer erbjuda försäljning av handbollsprodukter både online samt från sin fysiska butik på Kungsholmen i Stockholm.

– Vi är mycket glada att vara en del av Kempa och All In Sports fortsätta utveckling och framtida satsning på Stockholm- och svensk handboll. I våra samtal har de varit lyhörda och vi känner i partnerskapet att det finns en ömsesidig syn på handbollens värderingar. Kemin fanns där från allra första början och de idéer och utvecklingspotential vi såg stämde väl överens med den utveckling vi önskar ta. Och att vi tillsammans är med och bygger Stockholmshandbollen och att ta Stockholm- och svensk handboll till nya höjder, säger Li Ekroth, verksamhetschef, Stockholms Handbollförbund.

Samarbetet innefattar att Kempa kommer fortsätta att förse distriktslagen med matchställ, uppvärmningskläder samt bollar och vara en huvudpartner för distriktets serie- och finalspel. Även domare- och funktionärskläder ingår i samarbetet. Ett stort sortiment av handbollsskor kommer också finnas tillgängligt att prova och köpa hos All in sports för distriktets spelare.

– Vi är fantastiskt glada över att få fortsätta vårt samarbete med Stockholms Handbollsförbund, säger Rikard Sjöholm, vd på Kempa. Handboll är en av våra mest folkkära och jämställda idrotter i Sverige, och det är viktigt för oss att oavsett kön så ska man få samma förutsättningar. Vi gör en jättesatsning på att stärka vår position som handbollsvarumärke med komplett sortiment utvecklat specifikt för handboll, och med detta samarbete får vi en perfekt plattform för att stärka varumärket Kempa i Stockholmsregionen.

– Samarbetet med Stockholms Handbollförbund är en milstolpe i vår strategi för att stärka och bygga upp varumärket All In Sports ytterligare i Handbollssverige. Det är med både stolthet och nyfikenhet vi ser fram emot ett, för alla parter, givande och utvecklande samarbete, säger Jan Larsson, All In Sports Scandinavia.