Intersport blir partner till AIK Hockey

AIK Hockey och Intersport har inlett ett nytt fyraårigt samarbete, Intersport kommer dessutom ta över driften av klubbens souvenir- och profilsortiment.

Det fyraåriga avtalet innebär i praktiken att Intersport, tillsammans med CCM, tillhandahåller utrustning för föreningens lag och medlemmar.
– Vi är glada över att kunna ingå samarbete med en av Sveriges mest erfarna och välsorterade sportleverantörer. Här finns stor kunskap inom ishockey, erfarenhet från över hundra butiker samt en e-handel som gjort företaget till en global jätte. Det här kommer bli riktigt bra, säger Anders Olson, vd på AIK Hockey.
Företrädare för Intersport tycker å sin sida att samarbetet är ”en perfect match”.
– Hockey är en av Intersports fokusidrotter där vi vill växa både mot föreningar och konsument. AIK Hockey är ett av idrottssveriges starkaste varumärke som dessutom är ledande inom damhockey. Detta samarbete passar därför väldigt bra in hos oss, säger Lars Larsson, Head of Team på Intersport.
I överenskommelsen ingår även att Intersport tar över driften kring AIK Hockeys souvenir- och profilsortiment.
– Med hjälp av Intersport kommer vi ta ett nytt grepp om vår shop, både den fysiska på Hovet men även på webben. Något vi både hoppas och tror kommer höja upplevelsen för våra supportrar och i längden även öka våra intäkter över tid, säger Anders Olson.

Relaterat företag i Sportregistret

  • CCM Hockey AB

    CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="9968" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]