Stadium Outlet byter VD

Anders Bejsy har kört Outeletkonceptet i tio års tid, men kliver nu av uppdraget för att ta igen tid med familjen. Personen som tar över finns redan i huset.


Stadium Outlet byter VD
Anders Bejsy.

För Stadium är Outlet-butikerna guld värda och vad Sportfack erfar kommer konceptet snarare att utvecklas ännu mer framöver. De nya etableringarna i Norge är bland annat ett tecken på det, men det är ingen vild gissning att det kan ske ännu fler etableringar i Norden framöver. Hittills har konceptet vuxit med i snitt en handfull nya butiksetableringar varje år.
Nu kliver Anders Bejsy, som i många år har lett utvecklingen i rollen som vd för Outletbolaget, av sitt uppdrag för att lämna över stafettpinnen.
– Efter 16 år inom koncernen och tio som VD på Stadium Outlet känner jag mig redo att lämna över till någon med ny energi som kan ta konceptet vidare. Det har varit en fantastisk och lärorik resa där vi nått mål få kan drömma om. Tacksamheten över att jag fått vara en del av den här framgångssagan är enorm men det har varit mycket jobb så nu väntar tid med familjen innan jag bestämmer vad jag ska göra härnäst, säger Anders Bejsy, avgående VD för Stadium Outlet.

Stadium Outlet byter VD
Daniel Löfqvist tar över stafettpinnen.

Det blir nuvarande Sverigechefen Daniel Löfqvist som tar över som Outlet-vd, den första november. Han har gjort en lång resa inom företaget och suttit på ett flertal olika positioner. Nu kavlar han upp ärmarna och är redo att ta sig an sitt nya uppdrag.
– Hela koncernen är på en spännande resa totalt sett och efter snart 20 år i företaget älskar jag fortfarande att gå till jobbet. Det är med stor ödmjukhet jag tar vid efter Anders men jag känner tacksamhet för uppdraget och jag kommer att göra allt för att förvalta förtroendet och fortsätta utveckla verksamheten på bästa möjliga sätt. Framförallt handlar det om att fortsätta utmana branschen, tillgodose kundernas behov och ta långsiktigt hållbara beslut, säger Daniel Löfkvist, i ett pressmeddelande.
Sportfack har ställt frågan till Stadium vem som i sin tur kommer att ta över Sverigechefsrollen från Daniel Löfqvist, och rapporterar så fort vi fått svar. 
Stadiums Outlet-koncept kommer i slutet av året att totalt sett omfatta 57 butiker i Sverige, Finland och Norge.