Decathlons fjärde Sverigebutik bekräftad

Den 28 september nyinvigs Westfield Mall of Scandinavia. Ett flertal butiker har premiär, och nu är det klart när gallerians Decathlonbutik på 2500 kvadratmeter öppnar.

Franska sportjätten Decathlon, med över 1400 butiker runt om i världen etablerades i Sverige 2011 och har idag tre butiker i Stockholmsregionen samt Uppsala. Den nya satsningen i Westfield Mall of Scandinavia blir varumärkets fjärde öppning och första i ett köpcentrum. Butiken på över 2500 kvm kommer att ligga på plan 1, intill fontänen där NA-KD har pop-up verksamhet idag och öppnar i februari 2020.

– Vår etablering i Westfield Mall of Scandinavia tar oss ett stort steg närmare fler sportiga användare från hela Stockholmsregionen. Det känns väldigt kul att bidra med vårt utbud till en redan fantastisk internationell mix av butiker och upplevelser i absolut världsklass på den här platsen. Positionen som är ett nav för Stockholm kompletterar även våra existerande varuhus i Kungens Kurva, Barkarby och Uppsala. Vårt breda sortiment med egna varumärken inom 70 sporter kommer att passa perfekt för den breda publiken i Westifeld Mall of Scandinavia, säger Amir Golka, Expansion Manager hos Decathlon.