Svensk innebandy spelar i Puma

Svenska Innebandyförbundet har tecknat ett fyraårsavtal med PUMA Nordic avseende partnerskap kring landslag och förbundsdomare. Dessutom blir Klubbhuset exklusiv partner till förbundet.

Samarbetet ska bidra till att profileringen av innebandyns landslag och domare förstärks, och innebär bland annat att de svenska landslagen kommer att spela i Pumas kollektion vid de kommande fyra årens VM-turneringar (för damer i Schweiz 2019 och Uppsala 2021, samt för herrar i Finland 2020 och Schweiz 2022). Den första officiella landslagströjan från Puma kommer att presenteras i oktober/november.

Svenska Innebandyförbundet och Klubbhuset har också samtidigt tecknat ett fyraårigt avtal där Klubbhuset blir officiell partner till Svensk Innebandy och svenska landslagen.

Avtalet kommer bland annat innebära att Klubbhuset får rätt till försäljning av innebandylandslagets matchtröja från PUMA och merchandise i sina butiker. Man blir med avtalet även återförsäljare för domarkläder. Klubbhuset kommer också att finnas på plats på distriktslags-SM/Innebandyfesten, samt även exponeras i samband med landskamper.

– Vi är oerhört stolta och glada att starta ett samarbete med Svenska Innebandyförbundet. Vi tror att vi kan utvecklas bra tillsammans. Vi kommer också kunna närma oss fler av distrikten utöver dem som vi redan har samarbete med, säger Erik Reichenberg