Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

Tio år sedan starten med Outletkonceptet öppnar nu Stadium två butiker i Norge under hösten.

Expansionen för Stadium Outlet fortsätter och nu tar kedjan lågpriskonceptet till ännu en ny marknad. I slutet av oktober landar den första etableringen på norsk mark. Butikerna i Kristiansand och Moss blir den 55:e och 57:e i ordningen sedan starten för tio år sedan.
Outletdelen drivs som ett eget bolag inom Stadiumkoncernen med en egen organisation och egna inköpare.
– Stadium Outlet är en riktig framgångssaga och det är fantastiskt att vi tas emot så väl av våra kunder. Vi är ödmjuka inför uppgiften vi har på en ny marknad, men också väldigt taggade att få låta konceptet spridas vidare, säger Anders Bejsy, VD för Stadium Outlet. 

Säljytorna i de nya butikerna blir cirka 1 500 kvadratmeter vardera. Sortimentet kommer vara snarlikt de svenska och finska Stadium Outletbutikernas. 
– Norge har länge känts som ett naturligt nästasteg för oss och lägena i Kristiansand och Moss känns bra ur många aspekter. Vi ser givetvis ljust på framtiden men kommer att lära oss mycket av de här butikerna innan vi stakar ut de fortsatta planerna, fortsätter Anders Bejsy. 
Under verksamhetsåret 2017-18 öppnades tre nya Stadium outlet-butiker i Sverige och två i Finland.
Stadium Outlets första butik i Norge, som kommer att ligga på Avenyn i Sörlandssenteret Kristiansand, öppnar den 25 oktober. Den andra butiken, i Moss, öppnar under november.