Intersport släpper två nya träningskollektioner

Under det egna varumärket Energetics flagg släpper nu Intersport två nya kollektioner för yoga och träning. Serierna kommer finnas tillgängliga både online och i butik.

Satsningen spänner över både adrenalinrusch och mindfullness. Kollektionen In to the wild riktar sig till dem som gillar högintensiv träning och Power down är tänkt att locka yogafolket.
– Det är trendigt, snyggt och samtidigt funktionellt och väl anpassat efter de tilltänkta ändamålen. Precis vad man eftersöker för sin träningsgarderob, säger Sophia Jacobsson, designer på Intersport.

Intersport släpper två nya träningskollektioner
Yogakollektionen Power down ska både andas trend och lugn.

Klädserien Power down finns redan nu ute hos konsumenterna. Fokus har legat på rörelse, balans och styrka. Utseendet är inspirerat av yogans värld om att uppnå harmoni och ambitionen rent designmässigt har varit att sammanföra en modern stil och höga funktionskrav.
– Det storblommiga printet på den ena siluetten och seamless-kollektionen med det vackra mönstret på höga tights och crop top känns väldigt trendigt, samtidigt som det är bekvämt, fortsätter Sophia Jacobsson.
Kollektionen presenteras av yogaentreprenören Johanna Hector som arbetat professionellt med yoga i 20 år.
Into the wild-kläderna är tvärtom tänkta att signalera styrka och kraft och innehåller ”djuriska inslag”, dova färger och snygga detaljer. De kommer att finns tillgängliga i butik från vecka 34.