Sportringen ersätter Intersportbutik

SGN Group, ägare av sportkedjorna Team Sportia, Sportringen och Bike Nation får ett butikstillskott. Sportaktören, med drygt 200 anslutna butiker växer med en Sportringenbutik där Intersport tidigare verkat.

SGN Group, ägare av sportkedjorna Team Sportia, Sportringen och Bike Nation får ett butikstillskott. Sportaktören, med drygt 200 anslutna butiker växer med en Sportringenbutik när Olofström får en butik i lokaler där Intersport tidigare drivit butik.

I butiken, som är 600 kvadratmeter, tänker Sportringen driva en sportbutik med fokus på löpning, fotboll, aktiv fritid och klubbprodukter och där kunskap och personlig service ska finnas i främsta rummet meddelar SGN i ett pressmeddelande. 

Det är duon Mattias Arnesson som tillsammans med fadern och ägaren av bolaget Säljfast Frank Arnesson som ska driva Sportringen i Olofström. All personal från Intersporttiden följer med över till konkurrenten, skriver Sydöstran. 

– Ännu en engagerad handlare har valt att ansluta sig till Sportringenkedjan! Vi fortsätter att växa på den lokala marknaden och Sportringen i Olofström kommer med sin lokala anpassning vara en riktigt bra sportbutik, säger Lars Palmgren, vd på SGN Sport.

Sportringen Olofström öppnar fredagen den 9 augusti. 

 
[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="10188" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]