Intersport förlänger med Skellefteå AIK

Samarbetet mellan hockeyklubben Skellefteå AIK och Intersport fortsätter. Parterna har precis skrivit under ett fyraårigt avtal.

Båda parter säger sig i ett pressmeddelande vara nöjda med partnerskapet och vill utveckla detsamma under de kommande fyra åren.
– Intersport är en helhetsleverantör med ett brett utbud som både kan erbjuda bra service i fysiska butiker och på webben, säger Per Anders Israelsson, Klubbdirektör för Skellefteå AIK Hockey, som har nått minst kvarten i SHL de senaste tolv säsongerna.
Klubben har även stora ambitioner med sin satsning på damsidan med målet att gå upp i SDHL. Vilket är ett av skälen till att Intersport gärna samarbetar med föreningen.
– Vi är jätteglada att fortsätta utveckla vårt samarbete med Skellefteå AIK. En framgångsrik förening med stark kultur och en målmedveten satsning på spelare från egna leden. Föreningens nysatsning på damhockey går helt i linje med våra egna värderingar att sport är för alla, säger Patrik Linddahl, Head of Team på Intersport.

Intersport förlänger med Skellefteå AIK
Ett handslag värt fyra år.