Pelle P expanderar i Stockholm

Idag, den 11:e april, slår Pelle P upp dörrarna till sin 28:e Concept Store, mitt i det bultande cityhjärtat på Drottninggatan i Stockholm.

Jakten på bra butikslägen är hård. Men nu har Pelle P hittat en lucka mitt i shoppingdistriktet och etablerar sig med en ny concept store på Drottninggatan 22 med sin nya kollektion som ska riktas till ”den aktiva människan”.  
– Vi är stolta och glada över att öppna en ny butik på en av Stockholms bästa shoppinggator där kunden får möta och lära känna varumärket Pelle P fullt ut säger Cecilia Petterson, CEO, designer och grundare av Pelle P.
Butiksytan kommer att fyllas med funktionsplagg och sportmode riktade mot segling, skidåkning och golf. Pelle P är ett svenskt varumärke och kollektionen vänder sig till både professionella utövare och den sportintresserade allmänheten.
Cecilia Pettersons design är inspirerad av seglarlegendaren och formgivaren Pelle Pettersons livsstil och prestationer som idrottsman och innehåller tekniska sjö- och skidkläder, golfplagg samt mer urbana plagg.